Dumitru Dragomir știe ce va decide TAS cu privire la promovarea celor de la CSA Steaua: „Rețineți ce vă spun!”

csa steaua Dumitru Dragomir TAS Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 13:31
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 13:37

Fostul președinte al LPF nu are vești bune pentru CSA Steaua. 

Cu un meci înainte de finalul sezonului, CSA Steaua și-a asigurat locul 4 în Liga 2, ultimul care duce la barajul pentru promovare, neputând fi depășită de Concordia Chiajna sau de Unirea Slobozia. Însă, „militarii” nu au drept de promovare din cauza faptului că nu au devenit societate privată. Iar acest lucru i-a nemulțumit de fanii Peluzei Sud, care au ținut să protesteze în fața sediului de la FRF. 

Conducerea din Ghencea, prin vocea lui Iulian Miu (46 ani), a anunțat că CSA Steaua dorește să conteste la TAS această decizie. Doar că Dumitru Dragomir (75 ani) îi informează pe oficialii din Ghencea că nu vor avea câștig de cauză și că singura varianta ca CSA Steaua să aibă drept de promovare în Liga 1 este să se schimbe legea sportului. 

Dumitru Dragomir: „Dacă va merge la TAS nu va avea nici cea mai mică șansă!”

„Steaua, dacă va merge la TAS, nu va avea nici cea mică şansă. Ca lucrurile să fie intrate într-o normalitate pentru ei, trebuia schimbată legea sportului. Reţineţi ce vă spun! 

În clipa de faţă, cluburile de fotbal departamentale nu mai există, cei din conducerea Stelei au greşit pentru că nu s-au gandit mai devreme să facă demersurile de rigoare”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!