Ciprian Marica Dinamo Liga 2

VIDEO EXCLUSIV ”Domne, nu se poate așa ceva!”. Ciprian Marica a fost întrebat de Dinamo și s-a arătat deranjat de un aspect

Ciprian Marica (37 de ani) a fost întrebat despre Dinamo, clubul la care a debutat la nivel de seniori.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 11:20
Data actualizarii: Joi 30 Martie 2023, 11:20

Fostul atacant al naționalei României l-a felicitat pe Ovidiu Burcă pentru munca depusă la clubul din ”Ștefan cel Mare”. Chiar dacă începutul de sezon a fost slab, Dinamo a reușit să prindă play-off-ul și luptă pentru revenirea în prima ligă.

Marica ”salută” implicarea noilor acționari și spune de ce are nevoie Dinamo în viitorul apropiat pentru a redeveni o ”forță” în România.

Ciprian Marica: ”Mi se pare de bun augur”

„În primul rând, aș vrea să-l felicit pe Ovidiu Burcă. A luat echipa asta într-un moment în care nimeni nu-și asuma responsabilitatea de a nu retrograda cu Dinamo din Liga 2. Oamenii care-și asumă responsabilitatea în situații grele trebuiesc scoși în evidență pentru că sunt foarte rari.

Aș vrea să-l felicit. Mi se pare de bun augur venirea noilor acționari, ei nu sunt investitori, sunt doar cei care vor să completeze acest puzzle, și sunt multe de pus la punct acolo. Eu tind să am speranța că vor reuși. Nu va fi ușor, sunt multe lucruri de pus la punct acolo, dar au experiență acolo. Tind să le dau încredere și să cred că vor reuși. Azi la Dinamo nu e vorba doar de bani, suporterii reușesc să îndeplinească un rol. Banii sunt importanți până la un anumit moment”, a spus Marica.

Printre altele, Marica s-a arătat deranjat de situația în care a ajuns clubul Dinamo, având în vedere că sunt trei cluburi diferite care evoluează cu același nume. Pe lângă SC Dinamo 1948, clubul din Liga 2, mai sunt și CS Dinamo, echipa Clubului Sportiv, dar și FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, din Liga 4.

„Știu mai multe detalii, nu vreau să intru într-o polemică. Toți acești oameni ar trebui puși la masă și abia apoi putem vorbi de un viitor pentru Dinamo. Astăzi, în continuare, este unul incert. 

Îți spuneam că nu e vorba doar de planul de reorganizare la Dinamo, este un amplu proces. Încă este problema cea mai mare a identității, faptul că sunt trei Centre de Copii și Juniori care joacă între ele. Care e Dinamo? 'Nu, eu sunt Dinamo'. 'Ba eu sunt Dinamo!'. Domne, nu se poate așa ceva! Sunt discuții și cele trei entități au astăzi un câmp deschis iar eu sper ca în cel mai scurt timp, cu noii acționari, să găsească o soluție. Altfel, eu nu văd cum ar putea merge cu trei entități”, a spus Ciprian Marica, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV și Sport.ro.

VIDEO - Ciprian Marica, despre Dinamo

Dinamo a debutat în play-off-ul din Liga 2 cu o remiză, 1-1 cu Gloria Buzău, și are 32 de puncte, la egalitate cu Buzăul și cu Unirea Dej, următoarea adversară din campionat a ”câinilor”.

Primele două locuri sunt ocupate de Steaua și Poli Iași, cu 43 de puncte, iar locul trei, care asigură participarea la baraj, este ocupat de Oțelul Galați cu 36 de puncte.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!