Liga 2

EXCLUSIV | Inca un CUTREMUR in Liga 2 din Romania! Dupa Turris, o noua echipa s-a RETRAS DIN CAMPIONAT: anunt SOC de ULTIMA ORA

Liga 2 din Romania este lovita astazi de inca o veste socanta. Un club se retrage din competitie dupa ce sectia de fotbal a acestuia a fost desfiintata!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Ianuarie 2021, 13:38
Data actualizarii: Luni 18 Ianuarie 2021, 16:22

Clubul SCM Gloria Buzau si-a desfiintat sectia de fotbal! Echipa antrenata de Ilie Stan va fi a doua care se va retrage din campionat, dupa anuntul facut de Turris Turnu Magurele in urma cu o saptamana.

Potrivit informatiilor WWW.SPORT.RO, primarul orasului Buzau a luat decizia drastica din cauza scandalului recent cu pariuri in care a fost implicat in jucator al echipei.

Buzoienii antrenati de Ilie Stan se aflau pe locul 10 dupa 15 etape in Liga 2.

"Daca nu se schimba regulamentul si nu suntem lasati sa promovam e posibil sa renuntam la echipa de Liga a 2-a. Exista si posibilitatea de a infiinta si continua cu o academie de juniori, dar fara componenta numita sport de performanta", spunea Constantin Toma, primar al orasului Buzau, la Campus TV, in urma cu o saptamana.

SCM Gloria Buzau nu avea drept de promovare in Liga 1 nici in acest sezon, din cauza faptului ca este o echipa de drept public.

Sursa foto: scm-gloriabuzau.ro

CITESTE SI

Modifică setările cookies