Liga 2

Au luat 23 de goluri in DOUA MECIURI, acum au fost exclusi din campionat! Primul club care dispare din Liga a II-a dupa numai 2 etape din noul sezon

Liga a II-a din Romania incepe cu o noua situatie incredibila.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2016, 14:47
Data actualizarii: Joi 18 August 2016, 14:53

Clubul Soimii Pancota, aflat intr-o situatie dificila dupa ce a ramas fara finantare, a fost sanctionat de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal cu neprogramarea la partidele urmatoare din Liga a II-a din cauza neachitarii baremurilor de arbitraj.

In plus, gruparea aradeana a primit si o penalitate sportiva de 1.400 de lei.

"In baza art. 83/12 din RD se sanctioneaza clubul ACS Soimii Pancota cu neprogramarea la jocurile oficiale urmatoare pana la achitarea baremurilor de arbitraj si observare si i se aplica penalitate sportiva de 1.400 lei", se mentioneaza in solutia comisiei publicata miercuri pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Gruparea de fotbal Soimii Pancota a ramas fara finantare dupa ce la inceputul lunii iulie consilierii locali ai orasului aradean au decis sa nu mai sustina echipa in Liga a II-a. Ulterior, presedintele clubului, Pavel Piros, a inscris formatia in Liga a II-a, chiar daca nu avea niciun jucator in lot.

Soimii Pancota a disputat pana acum doua meciuri in editia 2016-2017 a Ligii a II-a, aliniind la start echipe de juniori. In prima partida, formatia aradeana a pierdut cu 0-16, in deplasare, cu CS Afumati, iar in a doua cu 0-7, pe teren propriu, cu Sepsi OSK Sfantu Gheorghe. Sambata 20 august, conforma programarii FRF, Soimii ar fi trebuit sa joace in a treia etapa in deplasare cu SC Juventus Bucuresti.

CITESTE SI

Modifică setările cookies