Surpriza! Cine este antrenorul care se ocupa ACUM de lotul Rapidului! Sunt sanse mari sa ramana pe banca in Liga a II-a

Autor: Sport.ro
Luni 08 Iunie 2015, 13:56

	Surpriza! Cine este antrenorul care se ocupa ACUM de lotul Rapidului! Sunt sanse mari sa ramana pe banca in Liga a II-a

Valerii Moraru a anuntat ca nu si-l permite pe Bergodi pentru sezonul viitor. Rapid a facut astazi un trial la grupele de juniori, iar lotul echipei se va transforma radical in aceasta vara.

Peste 40 de juniori, majoritatea din grupa '96 a Rapidului, au participat astazi la un trial, iar 7-8 dintre ei vor ramane la echipa mare, a anuntat Valerii Moraru.

Patronul Rapidului spune ca din lotul vechi "nu vor ramane mai mult de 8-10 jucatori", iar situatia veteranilor Pancu si Daniel Niculae este incert. "Nu stiu ce se va intampla, deocamdata ei sunt in vacanta."

Rapid a ramas fara antrenor dupa ce Moraru i-a transmis lui Bergodi ca nu il poate pastra si in sezonul viitor, iar de selectia de astazi de la juniori s-a ocupat Adrian Iencsi, fost capitan in Giulesti si un antrenor in devenire, care urmeaza cursurile pentru obtinerea licentei Pro in cadrul Scolii de Antrenori de la FRF.

Iencsi spune ca este dispus sa ramana si ca nu il intereseaza prea mult oferta salariala, asa ca sunt sanse mari ca Rapidul sa inceapa noul sezon cu Iencsi pe banca.

"L-as fi vrut pe Bergodi in continuare, dar nu ne putem permite sa il pastram", a spus Valerii Moraru.

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies