Anunt BOMBA facut de Viorel Moldovan: "Ne-am inteles, vom semna actele pentru preluarea Rapidului!" Ce spune antrenorul giulestean

Anunt BOMBA facut de Viorel Moldovan: "Ne-am inteles, vom semna actele pentru preluarea Rapidului!" Ce spune antrenorul giulestean

► 13:00 Tragerile la sorti Europa League si Champions League ► 19:00 Reghe, in studioul Sport.ro. Ia-l la intrebari!

Rapidistii continua sa tremure in privinta planului de reorganizare financiara a clubului, Tribunalul Bucuresti urmand sa dea verdictul final pe data de 28 martie.

Cu datorii de circa 4 milioane de euro, dupa cum a dezvaluit presedintele Nicolae Manea, Rapidul se afla pe marginea prapastiei, dar salvarea poate veni chiar de la antrenorul Viorel Moldovan, cel care ar putea prelua clubul de la actualii finantatori.

"Am avut discutii cu Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, iar vineri ne vom intalni si cu avocatii pentru a pune la punct ultimele detalii ale tranzactiei. Sper ca in cel mai scurt timp sa se concretizeze si sa semnam actele. Pana pe 28 martie este nevoie sa facem anumit plati, pentru a regla situatia financiara a clubului"
, a spus Viorel Moldovan, citat de Prosport.ro.

Potrivit Prosport.ro, in spatele lui Moldovan se afla un grup de investitori dispusi sa salveze clubul din Giulesti, unul dintre acestia avand afaceri in domeniul imobiliar, in timp ce al doilea s-ar ocupa cu agricultura.

De asemenea, Moldovan s-ar fi anjagat sa plateasca o suma importanta de bani actualilor actionari, plus un procent in cazul in care Rapid va obtine la Tribunalul Federal de la Lausanne anularea deciziei prin care TAS a retrogradat formatia visinie in Liga a II-a, mai scrie sursa citata.

Prima decizie a lui Moldovan va fi plata a circa 500 de mii de euro catre jucatori, reprezentand restantele financiare acumulate pana in acest moment.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies