Liga 2 Seria 1

ORI EI, ORI DELOC! "Decat sa joace Clinceni in Liga I, prefer sa ramana o echipa retrogradata!" Singura sansa a Rapidului:

Rapid asteapta ca verdictul TAS sa ii lase sau nu dreptul de a promova in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iunie 2014, 19:25
Data actualizarii: Vineri 13 Iunie 2014, 20:07

Presedintele clubului, Nicolae Manea spune ca decat sa ajunga in Liga I cei de la FC Clinceni (locul 4 in Liga II), mai bine sa ramana in prima liga o echipa care a retrogradat.

Rapid a terminat play-off-ul din seria I a Ligii a II-a pe pozitia secunda, dupa CSMS Iasi. Giulestenii nu au inca licenta, asa ca urmatoarea echipa care se califica si la nivel de documentatie pentru promovare este FC Clinceni.

"Ma bucur foarte mult ca am terminat pe locul doi si am promovat sportiv, desi suntem in Romania si se poate intampla ca echipa de pe locul patru sa promoveze. Sincer, daca noi nu vom castiga la TAS, as prefera sa ramana in Liga I o echipa care a retrogradat, decat sa promoveze una precum Clinceniul, care a terminat pe locul patru in Liga a II-a", a declarat Manea, citat de Mediafax.

Oficialul giulestean spera ca Rapid sa nu-si piarda toti jucatorii pana ce TAS va da un verdict, precizand ca in cazul unui raspuns favorabil, situatia financiara a clubului va reintra in normal.

"Sper sa nu ne pierdem jucatorii. Pana nu avem o veste de la TAS nu stim ce se va intampla. Unora dintre ei le-a expirat contractul. La fel cum i s-a terminat si lui Viorel Moldovan. Cu el avem deja discutii si din cate il cunosc va continua. Sper sa o faca, pentru ca a realizat lucruri bune aici, a promovat aceasta echipa in conditii extrem de grele.

Asteptam sa vedem daca cei de la federatie se apara la TAS, pentru ca in functie de acest lucru va trebui sa platim trei judecatori arbitri. In cazul in care avem castig de cauza la TAS vor veni si bani din drepturi de la liga, restantele de la Astra Giurgiu si bineinteles sponsori, iar apoi lucrurile vor reveni la normal", a spus Manea.

Modifică setările cookies