Moldovan a renuntat la negocieri: "Lucrurile sunt clare!" Zamfir a anuntat cei 3 investitori interesati de Rapid

Moldovan a renuntat la negocieri: "Lucrurile sunt clare!" Zamfir a anuntat cei 3 investitori interesati de Rapid

► Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a declarat ca de preluarea gruparii giulestene mai sunt interesati oamenii de afaceri Catalin Misu, Marian Iancu si Ovidiu Ene.

El a adaugat ca nu negociaza in momentul de fata cu acestia deoarece Viorel Moldovan inca nu i-a comunicat ca renunta la preluarea clubului. "Eu nu negociez in paralel. Acum sunt negocierile cu Viorel Moldovan, pe mine inca nu m-a anuntat ca renunta. La ultima discutie mi-a comunicat ca asteapta auditul. Iar rezultatul auditului va fi gata peste o zi sau doua", a spus Zamfir.

Actionarul a explicat ca va demara negocierile cu ceilalti oameni de afaceri interesati dupa ce primi un raspuns de la Moldovan. "Daca intr-adevar renunta, atunci voi incepe negocierile cu altcineva. In momentul de fata mai sunt trei oameni interesati de Rapid, este vorba despre Catalin Misu (n.r. - sponsor al FC Rapid, proprietar al firmei Regata), Marian Iancu (n.r. - fostul finantator al clubului Poli Timisoara) si Ovidiu Ene (n.r. - om de afaceri roman stabilit in SUA)", a afirmat oficialul rapidist.

Antrenorul Viorel Moldovan a anuntat ca renunta la negocierile pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al FC Rapid.

"E destul de dificil in momentul de fata. Oamenii care au fost in spatele meu au batut in retragere putin. Nu stiu daca in momentul de fata mai sunt interesati de preluarea actiunilor. Eu de unul singur nu pot sa imi asum acest lucru si sa ma inham la o treaba care ma depaseste din toate punctele de vedere. Sa vedem, poate isi vor schimba optica (n.r. - oamenii de afaceri care il sprijineau) si se vor intoarce la masa negocierilor. Dar in momentul de fata lucrurile sunt destul de clare", a declarat Moldovan la postul Dolce Sport.

El este insa convins ca omul de afaceri care va reusi sa cumpere clubul va avea castig de cauza in viitor. "Rapidul este un brand si cine va veni sa cumpere acest club va face o afacere pe termen lung. Dar trebuie o restructurare totala, sunt multe aspecte de luat in seama. Oricum, nu este asa de usor sa preiei un club ca Rapid, sunt si alte lucruri care sunt destul de incerte. Daca va veni o persoana super-bogata si va risca, va investi o suma enorma in Rapid atunci va avea castig de cauza pe viitor", a spus tehnicianul.

Viorel Moldovan a mentionat ca se va concentra de acum inainte pe meseria de antrenor. "Poate din dorinta de a face foarte multe, mi-am depasit atributiunile si mi-am neglijat meseria de antrenor. Iar acest lucru s-a vazut si in meciurile de pe teren propriu. Dar eu vreau sa ma concentrez pe aceasta meserie de antrenor. Pentru ca atunci cand iti propui sa faci multe risti sa nu faci niciuna. Eu trebuie sa fac ceea ce stiu si imi doresc sa antrenez aceasta echipa cat mai bine. Acum ma intereseaza doar aspectul sportiv, am terminat cu celelalte lucruri", a precizat Moldovan.

Antrenorul sustine ca aprobarea planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti este o veste buna. "E o veste buna ca azi s-a aprobat planul de reorganizare, dar mai avem hopul cu licenta. Un hop l-am trecut, nu suntem in faliment, e un semn bun. Acum sa vedem daca vom obtine licenta. Daca nu, vom ramane inca un an in Liga a II-a. Daca va supravietui clubul? Asta depinde de ce stabilitate va fi aici. Pentru ca fara bani e foarte greu", a explicat tehnicianul.

Moldovan a afirmat ca exista unele probleme in ceea ce priveste licenta deoarece nu toti jucatorii din lot au semnat documentele prin care sunt de acord cu amanarea achitarii salariilor. Pentru a obtine licenta pentru Liga I cluburile trebuie sa aibe toate salariile angajatilor platite la zi sau sa prezinte departamentului de licentiere documente prin care acestia sunt de acord cu amanarea restantelor. "Asteptam discutiile dintre conducere si jucatori privind anumite sume de bani pe care acestia le au de primit. Poate sa fie si un angajat, nu numai un jucator care sa nu semneze acea hartie. Eu nu stiu daca vor semna toti sau nu. Nu e treaba mea, treaba mea este sa antrenez. De semnarea acestor documente de catre jucatori trebuie sa se ocupe altii. E un moment dificil, sunt si eu destul de abatut", a spus Moldovan.

Adrian Zamfir si partenerul sau Nicolae Cristescu au achizitionat gruparea FC Rapid la 8 iulie 2013 de la actionarul majoritar George Copos.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

40 de ani de la primul zbor al unui român în spaţiu. Interviu cu Dumitru Prunariu
BRAT
Modifică setările cookies