Cantecul de lebada al lui Copos! Ce se intampla cu clubul in aceste momente, rapidistii sunt SCANDALIZATI!

► Gold Simona, ce-ar fi sa castigi Indian Wells? Vineri la 22:00, megameciul e LIVE in BLOG, lasa AICI mesajul tau!

Situatia Rapidului este din ce in ce mai grea. Patronii echipei giulestene incearca sa redreseze situatia financiara a clubului aflat in insolventa, insa lucrurile sunt din ce in ce mai grele, mai ales ca Rapidul este lucrat din "interior".

Unul dintre angajatii clubului a actionat clubul in judecata, depunand o contestatie asupra actelor administratorului financiar care se ocupa de insolventa Rapidului, cerand falimentul clubului!

Persoana care a luat aceasta decizie este omul care se ocupa de Marketingul echipei, Ion Horia Manoliu, cel care este trecut ca si "contestatar" pe portalul Ministerului Justitiei, acolo unde apare procesul inregistrat.

"Este o reminiscenta a regimului lui George Copos, este cantecul de lebada al fostului patron din Giulesti. Nu este de ajuns ca ne-a lasat in situatia in care suntem, vrea sa ne si falimenteze, inclusiv din inchisoare, acolo unde este acum. Horia nu a mai venit la serviciu din luna octombrie iar la ultimul meci acasa a sunat firma care se ocupa de tabela sa nu vina la stadion iar noi am jucat pe teren propriu fara tabela. E incredibil ce face acest om la ordinele lui Copos", a spus o sursa din cadrul clubului Rapid, exclusiv pentru Sport.ro

Echipa din Giulesti a avut luna trecuta un nou termen la Tribunalul Bucuresti in procesul de insolventa, unde s-a discutat planul de reorganizare. Rapid a obtinut un nou termen, pe 28 martie, cu doar trei zile inainte de decizia legata de licentele pentru Liga I. Giulestenii au nevoie ca planul de reorganizare sa fie aprobat pana la 31 martie pentru a primi licenta necesara prezentei in Liga I. In cazul in care planul nu va fi aprobat la timp, chiar daca vor promova, rapidistii nu vor avea voie sa evolueze in Liga I, fara licenta.

MOLDOVAN NU CREDE INTR-UN ASTFEL DE SCENARIU

Viorel Moldovan a comentat situatia azi intr-o conferinta de presa. 

"George Copos nu ar face asa ceva sa-si omoare 'copilul'. Nu mai cred de mult in speculatii. Nu cred ca ar face Copos face asa ceva, are treburi mult mai importante", a spus antrenorul Rapidului. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies