Farul Constanta Stefan Stoica Liga 2 Seria 1

Cu gandul la promovare: Stefan Stoica este noul antrenor al Farului!

Oficialii clubului Farul Constanta au anuntat numirea lui Stefan Stoica in functia de antrenor principal

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Decembrie 2009, 16:23
Data actualizarii: Marti 29 Decembrie 2009, 17:08

Unul dintre actionarii clubului Farul Constanta, omul de afaceri Giani Nedelcu, a declarat ca a ajuns la un acord cu antrenorul Stefan Stoica, care va prelua banca tehnica a gruparii constantene.

"Ne-am inteles cu Stefan Stoica si el este noul antrenor al formatiei Farul Constanta. Maine dimineata (n.r. - miercuri) vom semna contractul, care va fi valabil pana la finalul campionatului. Obiectivul va fi obtinerea promovarii, iar in acest caz contractul sau va fi prelungit. Am avut mai multe variante, printre care Petre Grigoras, Sorin Cartu sau Eugen Neagoe, insa cred ca am facut o alegere foarte buna. In ce priveste viitoarele achizitii, asteptam ca noul antrneor sa vina cu propunerile de jucatori. Antrenor secund va fi Vasile Manaila, iar antrenor cu portarii va fi Valentin Covaciu", a spus Nedelcu.
 
Antrenorul Stefan Stoica a fost demis, inainte de Craciun, de la gruparea International Curtea de Arges.

"Am ales Farul pentru ca este o echipa de traditie in fotbalul romanesc, are o stabilitate financiara in acest moment, o Academie de Fotbal si in plus este la un singur punct de primul loc care aduce promovare si la patru puncte de prima pozitie in clasament. Mi-a placut si faptul ca la numai doua ore de la demiterea mea de la International am fost sunat de oficialii Farului."

"Vin cu inima deschisa la Farul, vin sa muncesc asa cum am facut-o si la Curtea de Arges, acolo unde am lucrat de dimineata si pana seara. Din pacate am fost demis chiar inainte de Craciun si acest lucru nu mi-a placut deloc. Voi incerca sa joc la fel de ofensiv si cu Farul, insa in primul rand vor conta rezultatele pentru ca trebuie neaparat sa promovam. Este rusinos ca un oras atat de mare sa fie in liga secunda. Reunirea lotului va fi la 11 ianuarie, in loc de 15 ianuarie, pentru ca avem nevoie de o pregatire fizica foarte buna", a spus Stoica.

Modifică setările cookies