48 de ore DECISIVE pentru Rapid sa scape de depunctarea ceruta de FIFA! Anuntul lui Razvan Burleanu

48 de ore DECISIVE pentru Rapid sa scape de depunctarea ceruta de FIFA! Anuntul lui Razvan Burleanu

Rapid risca sa-si ia adio de la visul promovarii in Liga I.

FIFA a cerut ca giulestenilor sa li se taie 6 puncte din clasament din cauza unei datorii. Rapid sustine ca va rezolva situatia, iar Burleanu i-a anuntat ca au 48 de ore la dispozitie ca sa scape de probleme.

"Acum cateva zile am primit o informare din partea FIFA de solicitare de depunctare a Rapidului. Astazi, inainte de a intra in sedinta Comitetului Executiv, reprezentantii clubului, administratorul ne-a trimis o solicitare de suspendare a acestei decizii."

"Aceasta suspendare trebuie adresata FIFA, nu FRF. Sanctiunea a fost dictata de FIFA. Le dam un ragaz de 48 de ore celor de la Rapid sa faca dovada si le adresam celor de la FIFA daca accepta sa nu se produca suspendarea."

"Avem un document in care ni se spune ca in perioada urmatoare o sa primim un alt document ca exista o intelegere sau ca plata se va face. Dar aceste documente trebuie trimise catre FIFA si nu FRF."

"Daca in 48 de ore nu se intampla nimic, suntem obligati sa depunctam clubul. Au mai fost situatii in care un club a fost depunctat si apoi a facut dovada ca sa i se stearga depunctarea", a spus azi Burleanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies