Zotta: "Vom face apel si vom cere daune importante!"

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Martie 2008, 11:44
"ANTEPRONUNTARILE OAMENILOR DE FOTBAL AU CANTARIT GREU!"

MEDIAFAX / Directorul general Constantin Zotta a declarat ca Rapid va face apel la decizia Comisiei de Disciplina a FRF si va cere daune importante, dupa ce oficialii federali au hotarat sa acorde victoria Stelei, cu scorul de 3-0, in derbiul din 20 martie.

"Sunt total nemultumit de aceasta decizie pe care o vom ataca prin apel. Este o mare nedreptate si din pacate creeaza un precedent extrem de grav in fotbalul romanesc. Vom merge mai departe si vom ajunge sa cerem daune importante, iar daunele sunt in conformitate cu statutul FRF", a declarat Zotta.

Zotta considera ca antepronuntarile dinaintea sedintei Comisiei de Disciplina au influentat decizia membrilor federali. "Este intr-adevar o decizie a Comisiei de Disciplina, dar campania mediatica purtata in aceste zile si aceste antepronuntari ale oamenilor cu functie in fotbal, cu siguranta nu au fost trecute cu vederea de membrii Comisiei. Si chiar si fara voia lor, aceste antepronuntari au avut o influenta mare in decizia finala", a spus Zotta.

Vezi mai multe pe www.mediafax.ro

Mesajul lui Iohannis în urma exploziilor devastatoare din Beirut: "Sincere condoleanțe familiilor"
BRAT