Zotta: "Dani Coman n-are voie sa plece de la Rapid"

Autor: Sport.ro
Joi 28 Iunie 2007, 17:29
OFICIALII RAPIDULUI I-AU INTERZIS LUI COMAN SA PLECE DIN GIULESTI

Dani Coman e cel mai pretuit jucator din Giulesti. De teama ca portarul rapidist sa nu faca precum Buga si sa-si ia lumea in cap plecand de la Rapid.

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a spus ca Dani Coman nu are voie sa plece din Giulesti, indiferent de situatie.

"Nu-i dam drumul lui Dani Coman. E un jucator de mare valoare si ne bazam foarte mult pe el. Avem nevoie de Dani in acest campionat pentru a ne atinge obiectivele. Insa, dupa cum s-a vazut, in campionatul trecut am avut ceva probleme cand Dani a fost accidentat si vrem sa ne intarim si acest post in echipa.", a spus Zotta.

Responsabil cu transferurile la Rapid, Viorel Moldovan a spus ca in cazul in care Coman va pleca din tabara lui Copos, atunci el are un om gata sa semneze pe post de portar. Spaniolul lui Sporting Braga, Dani Millo, asteapta doar strigarea lui Moldovan si el vine imediat la Rapid.

"Mallo ne-a fost propus sub forma de imprumut gratis pentru un an, noi urmand sa achiam doar salariul jucătorului. Dar nu s-a decis nimic in ceea ce il priveste. El ar putea fi adus doar daca Dani Coman primeste o oferta foarte buna pentru el si club si pleaca. Altfel, ramanem cu cei patru portari pe care ii avem in momentul de fata", a spus Viorel Moldovan.

Mărturii de coșmar ale unui medic din Suceava. „Acolo se descarcă saci negri și sicrie”
BRAT