dan sucu edward iordanescu Rapid Superliga

„Ne-a spus: 'Îl pierd la națională! Dacă tot investiți, investiți într-un român!'” Dan Șucu dezvăluie ce jucător i-a propus selecționerul Iordănescu la Rapid 

Rapid a încheiat play-off-ul pe locul al cincilea, însă giuleștenii au planuri mari pentru sezonul următor. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 31 Mai 2023, 20:59
Data actualizarii: Miercuri 31 Mai 2023, 21:00

Rapidul caută să se întărească pentru sezonul următor, astfel încât să poată pune probleme serioase în lupta la titlu. Giuleștenii au anunțat deja transferul lui Răzvan Oaidă, fotbalist rămas liber de contract după despărțirea de FCSB, dar nu se opresc aici. 

Dan Șucu, unul dintre finanțatorii din Giulești, a dezvăluit că a discutat recent cu selecționerul naționalei României, Edward Iordănescu, iar acesta i-ar fi propus câteva nume de fotbaliști pe care i-ar putea transfera la Rapid. Omul de afaceri a spus și numele pe care i l-a oferit tehnicianul. 

Edward Iordănescu, propuneri de transfer pentru Rapid 

Afaceristul a dezvăluit că unul dintre numele oferite de selecționer este cel al lui Denis Drăguș, care nu a reușit să se impună la Genoa, echipă la care a fost împrumutat de Standard Liege. 

„Nu cred că doar nouă ne-a propus, dar selecţionerul a venit şi a stat de vorbă cu noi şi ne-a spus: 'Domnule, avem doi-trei jucători foarte buni, care sunt în afara țării'. 

De exemplu, despre Drăguș ne-a spus: 'E un jucător la care ţin foarte mult și stă pe bancă de şase luni. Îl pierd la naţională. Dacă tot investiţi, investiţi într-un jucător român pe care îl puteţi repatria şi să-i puteți creşte valoarea, ca să ajungă la echipa naţională'. Mi se pare un lucru de bun simţ.

Da, sigur că analizăm aceste opţiuni. Dar nu numai. Le prioritizăm. Pe noi, jucătorii români cu potențial de echipa naţională, care evoluează în străinătate dar nu sunt titulari şi au posibilitatea de a se întoarce acasă, ne interesează”, a declarat Dan Șucu conform ProSport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!