FCSB hagi Radaslavescu Superliga

„La mine a fost cel mai bun din România” Fotbalistul pe care Hagi nu-l mai recunoaște după ce l-a cedat la FCSB

Eduard Radaslavescu a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 850.000 euro de la Farul Constanța.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 19:45
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 19:43

Radaslavescu a bifat șase apariții în Superligă până acum, de când a fost transferat la FCSB, însă nu s-a remarcat pe tabelă în nicio situație, iar în Conference League a fost introdus o repriză cu Silkeborg (0-5) și un minut cu West Ham (1-3)

Gheorghe Hagi, antrenorul care l-a "crescut" pe Eduard Radaslavescu, a vorbit despre fotbalistul pe care l-a vândut pentru aproape un milion de euro la FCSB, evidențiind faptul că nu-i mai recunoaște evoluțiile.

Ce a spus Gheorghe Hagi despre Eduard Radaslavescu

„Nu știu de ce a dispărut, nu sunt acolo, nu pot să vorbesc. Eu știu că la mine a fost cel mai bun din România, chiar dacă e născut în 2004. A jucat în play-off, a fost la loturile naționale, a fost cel mai bun de pe teren, a marcat...

Nu știu ce se întâmplă cu el, dacă nu mai e al meu, nu pot să vorbesc. Nu mă bag. Cât a fost la noi a fost cel mai bun, după aceea nu mai știu”, au fost cuvintele lui Gheorghe Hagi, potrivit Digi Sport.

FCSB - Silkeborg, joi, de la 22:00, pe PRO Arena și VOYO

În runda a treia din grupele UEFA Conference League, FCSB s-a deplasat pe terenul celor de la Silkeborg. Gigi Becali (64 ani) și Nicolae Dică (42 ani) au optat să meargă în Danemarcă fără jucătorii de bază. Iar deznodământul a fost dramatic. Roș-albaștrii au pierdut cu 0-5, la capătul unei partide în care nu au avut șut pe spațiul porții. 

Pentru returul de joi, de la 22:00, în direct pe PRO Arena și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, Gigi Becali (64 ani) a anunțat, la Ora Exactă în Sport, că Nicolae Dică (42 ani) nu va mai menaja pe nimeni și va aborda jocul cu cea mai bună „garnitură” pentru a-și lua revanșa pentru umilința din Danemarca. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!