VIDEO EXCLUSIV „Gigi e antrenorul veșnic!” Porumboiu îi ia apărarea patronului de la FCSB: „De data asta mă înclin!”

FCSB a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Voluntari, în urma unei erori de arbitraj și poate pierde titlul, duminică seară, dacă CFR o învinge pe Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 13:12
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 13:22

Adrian Porumboi îi dă dreptate lui Gigi Becali, care la finalul meiciului a contestat arbitrajul spunând că echipa sa „a câștigat, de fapt, cu 2-1”.

Fostul arbitru internațional a subliniat că „roș-albaștrii” au fost dezavantajați de brigada de arbitri care a condus partida.

Porumboiu, atac la brigada de arbitri de la meciul Voluntari - FCSB

„Nu am mai vorbit cu Gigi de ani de zile. Gigi e antrenorul veșnic. Ceilalți sunt doar să facă schimbările pe care le spune el. E problema lui, dar de data asta, mă înclin să îi dau dreptate asupra unor faze de joc care au fost eronate. Și nu este voie.

Pentru asta sunteți arbitri, v-ați ales meseria asta. Așa ce? Luai femeia de la cantină și o puneai la linie. Și era greu pentru ea”, a spus Adrian Porumboiu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

CFR Cluj primește vizita Universității Craiova, duminică, de la ora 21:30. Dacă se impun, ardelenii își vor adjudeca trofeul Ligii 1, dacă nu, campioana se va decide în meciul direct dintre FCSB și CFR Cluj, care va avea loc în ultima etapă, pe stadionul din Buzău.

Modifică setările cookies