Superliga

ZERO EURO! Mesajul incredibil de la Becali inainte de finala Cupei: "Nu va dau nimic!" Reghe l-a pus pe speaker!

Reghecampf a plecat de la Steaua, insa acum apar amanunte din vestiar inainte de ultimul meci, finala Cupei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 07:54
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 08:06

O infrangere cat un trofeu: asa a aratat ultimul meci pentru Reghecampf la Steaua, inainte de plece la arabi.

NIMIC

Antrenorul a incercat sa-l convinga pe patron sa dea o prima pentru Cupa, dar s-a lovit de refuzul lui Becali, care a spus ca trofeul e important doar pentru echipa, nu si pentru el, anunta Gazeta.

"Cupa conteaza doar pentru voi, nu va dau niciun ban pentru un asemenea meci!", au fost cuvintele lui Gigi, potrivit sursei citate.

Apoi, Reghe a incercat sa le spuna jucatorilor ca isi vor lua din restantele financiare pentru a-i motiva in meciul cu Astra. Numai ca pana la urma nimic nu a functionat, iar Steaua a pierdut trofeul la loviturile de departajare.

Mai mult, antrenorul a tinut ca Becali sa fie auzit de toata lumea din vestiar si l-a pus pe speakerul telefonului sau. Vestea a socat jucatorii.

"Da-ne 10.000 de euro din restante, ca prima de Cupa, apoi daca o luam scazi din ce aveai sa ne dai", au spus jucatorii. Reactia lui Gigi: "Mai bine va dadeam banii astia ca sa o bateti pe Otelul, daca avea Hagi nevoie, dar asa nu va dau nimic. E doar pentru voi trofeul asta. Pentru mine nu e important", au fost cuvintele patronului, spune Gazeta.

Unii dintre jucatorii Stelei mai au de incasat pana la 4 luni de restante financiare. Unii nu si-au luat complet nici bonusul pentru grupele Ligii. 270.000 de euro incasa castigatoarea Cupei, suficient pentru acei 10.000 de euro de om, ceruti de stelisti lui Gigi.

Modifică setările cookies