„El trăiește, nu?” Valeriu Iftime, replică dură pentru Marian Iancu după ce fostul patron a sugerat că FC Botoșani e noua Gloria Bistrița

valeriu iftime Marian Iancu Superliga Valeriu Iftime
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 08:16
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 08:20

Valeriu Iftime i-a dat o nouă replică lui Marian Iancu după declarațiile pe care le-a făcut acesta la adresa echipei sale. 

Eliberat din închisoare în vara anului 2022, după ce a fost condamnat în dosarul RAFO-Carom, în cadrul căruia primise o pedeapsă de 14 ani cu executare, Iancu a vorbit despre fotbalul românesc și a trimis ”săgeți” către FC Botoșani. Fostul finanțator al Politehnicii Timișoara a sugerat că gruparea moldavă ar fi noua Gloria Bistrița din fotbalul românesc. 

„Războiul” declarațiilor între Marian Iancu și Valeriu Iftime 

Valeriu Iftime a răspuns în exclusivitate pentru Sport.ro declarațiilor făcute de Marian Iancu. Finanțatorul lui FC Botoșani și-a continuat însă tirada și într-un interviu acordat mai târziu, având replici dure pentru fostul acționar al Timișoarei. 

„Cine e Iancu? Cel care a fost la Timișoara? Mamă, dar sunt fără replică. Asta spune Avram Iancu? Pardon, Marian Iancu. El trăiește, nu? Nu e o făcătură!? Cred că e obosit… Și nu regăsesc nimic din ce spune.

Nu îmi dau seama dacă mă compară cu răposatul Tata Jean, care era cumva un tip respectabil, avea o demnitate și o prezență cel puțin publică destul de elegantă sau spune că de fapt sunt un fel de jucător în hora colectivizării, ceea ce iar e o prostie fără capăt.

Nici nu a avut săracul mari rezultate fotbalistice. Dacă există vreun argument în care noi suntem într-o zonă de-asta de jocuri previzibile, atunci chiar pot să spun că e năuc! Facultatea asta, pușcăria, l-a stricat complet de cap.

Dacă spune că vrea să retrogradăm, atunci îl dau pe mâna botoșonănenilor să îl judece ca pe Iisus! Ce treabă are el cu Botoșaniul? Ascultăm chiar așa toți treziții?! Dacă cineva are o problemă cu capul trebuie să îi răspunzi?

Eu nu am auzit până acum să se spună de Botoșani că are meciuri previzibile. Conjuctura cu FCSB nu-mi dă dreptate și mă pune în dificultate. Ce pot să spun eu acuma? Că mă bate FCSB-ul că vând fotbaliști acolo? De ce nu mă bate și Craiova sau CFR dacă fotbaliști acolo?”, a declarat Valeriu Iftime pentru Fanatik. 

Ce a spus Marian Iancu

„Noi nu eram parte din Cooperativă, cooperativizarea o făcea Mircea Sandu, nu noi. Gloria Bistrița are, în oglindă, o oarecare corespondentă în Liga 1, nu știu dacă e nevoie s-o numesc eu. E o echipă din zona Moldovei (n.r. - FC Botoșani), cu un conducător mult mai emancipat din toate punctele de vedere, un om de onoare în sens fotbalistic (n.r. - Valeriu Iftime). 

Dar care se comportă exact ca răposatul (n.r. - Jean Pădureanu), cu rezultate previzibile, aproape de scos de pe lista Pronosport sau a pariurilor sportive. Îmi doresc ca acea echipă să fie printre cele care vor retrograda, din punct de vedere al viitorului!”, au fost cuvintele fostului patron de la Poli Timișoara, Marian Iancu, în direct la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Primele declarații ale lui Marian Iancu după ieșirea din închisoare 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!