VIDEO „E și greșeala jucătorilor! Să se uite la cei din Anglia!” Mircea Lucescu a analizat meciul de pe arena Arcul de Triumf 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 August 2023, 23:33
Data actualizarii: Marti 15 August 2023, 15:02

Dinamo București și FC Botoșani s-au duelat în a cincea etapă a Superligii României, scor 1-0.

Dinamoviștii au obținut prima victorie în noul sezon al Superligii României, după o serie de trei înfrângeri consecutive și o remiză. Cele trei puncte au fost aduse de autogolul lui Ducan provocat de o acțiune frumoasă a lui Dennis Politic, în al cincilea minut de prelungiri. 

La meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a fost prezent și Mircea Lucescu, iar la final a vorbit despre partida pe care a urmărit-o, punctând că deși nu își poate face o impresie după un singur meci urmărit are încredere în Ovidiu Burcă. 

Mircea Lucescu: „Nu poți construi o echipă peste noapte!” 

Antrenorul lui Dinamo Kiev a vorbit și despre starea gazonului de pe stadionul Arcul de Triumf și a declarat că și jucătorii au o vină în deteriorarea gazonului din cauza crampoanelor pe care le folosesc și le-a sugerat să urmeze exemplul jucătorilor din Premier League. 

„E o echipă care a promovat, bineînțeles, Liga 1 e cu totul altceva față de Liga 2. E extraordinar ceea ce văd, atmosfera de pe stadion, văd că începe să fie o competiție între galerii, ceea ce e un lucru foarte important pentru că poate crește nivelul tehnic al campionatului nostru. În legătură cu Dinamo, sigur nu îmi pot face o impresie după un singur meci, am jucat și cu ei în pregătiri, am spus că trebuie să aibă răbdare pentru că nu poți construi o echipă peste noapte, mai ales când nu sunt bani. 

Banii toți sunt în Vestul Europei și sunt folosiți pentru a face și mai mult diferența între Est și Vest în privința performanțelor sportive. 

Superb stadionul. Nu arată așa cum am vrea noi gazonul, dar cred că e și greșeala jucătorilor, care folosesc crampoane din astea din cauciuc care alunecă. Să se uite și ei la campionatele Angliei, unde toți jucătorii au șase crampoane de aluminiu, patru în față, două în spate și astea fixează, dau stabilitate. 

Am văzut astăzi vreo 20 de alunecări. Bine că nu s-a întâmplat ca acestea să ducă la primirea golului. Am fost și la Rapid, voiam să îmi fac o idee de potențialul din campionatul României. Sunt în permanentă legătură cu Ovidiu Burcă, apreciez munca lui, dar nu se poate construi peste noapte o echipă”, a declarat Mircea Lucescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!