„E rușinos! Comportamentul lui e jenant!” Un jucător de la Universitatea Craiova, desființat de un oficial al clubului

Sorin Cartu Superliga Universitatea Craiova Superliga Sorin Cârțu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 18:19
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 18:22

Universitatea Craiova s-a impus în fața campioanei CFR Cluj, însă unul dintre jucătorii clubului din Bănie a fost luat în colimator de Sorin Cârțu.

Președintele Universității Craiova s-a lansat într-un atac furibund la adresa unui jucător din Bănie, fără însă să-i dea numele.

Cârțu, dezamăgit de atitudinea unui jucător al Universității

„Au mai fost discuții. Nu mai vreau să comentez. De exemplu, sunt foarte dezamăgit de atitudinea unui jucător, dar nu vreau să fac public numele lui, să discut, să fac polemici.

Este rușinos așa, având în vedere comportamentul nostru față de jucătorul respectiv. Nu, nu discut. Nu spun jucătorul X sau Y. Nu vreau să fac polemici. Comportamentul lui e jenant.

Papp și Găman sunt în ultimele șase luni. Au o libertate să-și aleagă echipele. Martic, despre care ai pomenit, mai are contract cu noi, dar orice jucător este liber să plece dacă nu este mulțumit”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Digisport.

Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, în fața campioanei CFR Cluj și a acumulat 44 de puncte în clasament, ocupând locul cinci.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!