Liga 1

„E bătaie de joc!” Ciprian Marica a criticat dur arbitrajul românesc: „Sunt alte interese”

Ciprian Marica (36 de ani) deranjat de tergiversarea implementării VAR în România.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 12:05
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 12:10

Fostul internațional român îi acuză pe oficialii FRF de interese obscure. Potrivit acestuia, FRF amână implementarea arbitrajului video în România, deoarece încearcă să controleze „cine câștigă campionatul și cine retrogradează”.

Marica: „E bătaie de joc!”

„Mă surprinde neplăcut ce se întâmplă în fotbalul românesc, plec de la cel mai elementar lucru, ne ia o veșnicie și noi nu avem VAR în România după doi ani de zile. Mă duce cu gândul la alte lucruri, aveți alte interese de se întârzie atât cu asta. Cred că sunt alte interese, mă uit doar la meciurile Farului, când arbitrul intervine și decide soarta meciurilor în proporție de 50% la meciurile din Liga 1, ei decid cine câștigă campionatul și cine retrogradează. 

E bătaie de joc! Chiar așa, nu se poate să avem VAR de doi ani, suntem ultimii proști? E penalty, dai în minge, mingea nu se duce în poartă. 

Dacă se întâmpla pe vremea lui Mircea Sandu veneam și spuneam: 'Hoție, furt!' Acum le numim greșeli. 

Mă feresc de acuzații, dar mi se spun și mie că nu sunt greșeli, vorbesc cu oameni din fotbal. Nu spune nimeni că nu și greșesc, dar influențează campionatul în mod direct, grav. Avem un conducător grec la șefia Federației de câți ani e, iar arbitrajul este extrem de jos. Pe mine mă interesează în plan intern, acolo unde arbitrajul este jalnic”, a spus Ciprian Marica la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Potrivit anunțului făcut de FRF, primul meci din România care va beneficia de arbitraj video va fi finala Cupei României.

Duelurile din semifinalele Cupei României

  • Sepsi OSK – Universitatea Craiova
  • FC Voluntari – Campionii FC Argeș

Jocurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc astfel: turul în perioada 19-21 aprilie, iar returul competiției va fi în perioada 10-12 mai, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies