„Am fost fericit! Am făcut o fiesta!” Jucătorul din Superliga care s-a bucurat când a auzit de plecarea antrenorului: „Dacă era el înainte ne-am fi bătut la play-off!”

Martin Remacle Eugen Neagoe U Cluj Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 06 Martie 2023, 15:35
Data actualizarii: Luni 06 Martie 2023, 15:35

Universitatea Cluj este neînvinsă în campionat în ultimele cinci etape, echipa având prestații mult mai bune sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău. 

Ardelenii se află pe locul opt în clasamentul Superligii, iar marele regret al jucătorilor este acela că nu s-au putut pregăti alături de Sabău încă de la început. Martin Remacle (25 ani), mijlocașul central belgian al lui U Cluj, a avut probleme sub comanda lui Eugen Neagoe, fiind unul dintre jucătorii pe care tehnicianul plecat la Universitatea Craiova îi pusese pe lista de plecare. 

Martin Remacle, încântat de plecarea lui Eugen Neagoe 

Fotbalistul a fost reintegrat rapid, iar în victoria cu Farul a fost cel mai bun fotbalist din echipă. Într-un interviu acordat recent, Remacle a recunoscut că s-a bucurat de plecarea lui Neagoe de la echipă.  

„Nu e vorba că trebuie să demonstrez mai mult, dar știam că dacă voi rămâne voi lupta să rămân aici. După 2 zile am aflat că trebuie să plece (n.r. Neagoe). Am făcut o „fiesta” în Belgia. Am fost fericit că pleca, să fiu sincer.

Oamenii pe care îi știam în Cluj mi-au spus lucruri bune despre noul antrenor și am fost fericit și am așteptat să mă întorc pentru a demonstra că am locul meu la U Cluj. Mă simt bine aici și pentru prima dată de când am venit în România mă simt ca acasă și nu mă văd la altă echipă în România, să fiu sincer”, a declarat Martin Remacle conform ProSport

Ce a spus Martin Remacle despre noul antrenor

Totodată, jucătorul s-a arătat încântat de munca lui Ovidiu Sabău și a declarat că dacă ar fi fost alături de U Cluj încă de la începutul sezonului, atunci situația din clasament ar fi fost alta.

„Cred că dacă actualul antrenor venea mai înainte ne-am fi putut bate pentru play-off.

De când a venit domnul Sabău am jucat mult mai bine decât cu precedentul antrenor. Cred că dacă era aici de la început…, dar nu știm. Pregătește foarte bine antrenamentele și vorbește foarte mult cu noi, iar mental este foarte bine și are o relație foarte bună cu jucătorii”, a adăugat belgianul. 

Eugen Neagoe a fost antrenorul Universității Cluj din august 2022 până în decembrie 2022, echipa având șase victorii, șapte remize și șase înfrângeri sub comanda sa. 

  • 23 de meciuri a jucat Remacle în acest sezon, având două goluri și două assist-uri. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!