Zaharia: "Capitolul Steaua este incheiat definitiv!"

Autor: Sport.ro
Joi 28 Februarie 2008, 17:13
"REGRET ENORM CA NU AM MAI FOST DORIT LA STEAUA"
MEDIAFAX/ Atacantul Dorel Zaharia a declarat ca a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu UTA Arad."Nu era problema din punctul meu de vedere, pana acum nu s-au inteles cluburile in cazul ofertelor pe care le-am mai avut. Am semnat cu UTA pe doi ani si jumatate, iar daca echipa retrogradeaza, exista niste clauze care prevad anumite conditii pentru a pleca. Era si timpul sa se rezolve situatia mea, pana la vara era timp pierdut. Raman cu amintiri placute din perioada petrecuta la Steaua.
Sa evoluezi in tricoul unei asemenea echipe, sa joci in Liga Campionilor, sa fii aplaudat de cei mai caldurosi suporteri din tara, nu este putin lucru. Bineinteles, exista si un regret ca nu am mai fost oprit in lot, dar m-am obisnuit cu gandul plecarii, deja incep alt drum.Imi luasem la revedere de la fostii mei colegi de mai multa vreme, crezand ca voi pleca in strainatate. Le doresc multa sanatate, pentru ca accidentarile numeroase din ultimele sezoane si-au pus amprenta asupra rezultatelor. Sper sa indeplineasca obiectivele pe care le au si la care am si eu o cat de mica contributie. Vreau ca Steaua sa joace din nou in grupele Ligii Campionilor", a spus Zaharia.
Citeste si:

Steaua

zaharia

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT