Liga 1

PRIMA reactie a lui Reghe, dupa ce a fost dat afara de la arabi! "Am oferte" Ce spune spre Steaua

Larentiu Reghecampf a fost demis de Al Hilal, dar antrenorul roman nu a semnat despartirea de echipa araba. Clauza de 5 milioane de dolari este problema in acest moment. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Februarie 2015, 12:24
Data actualizarii: Luni 16 Februarie 2015, 12:25

Aseara, sotia lui Reghe spunea ca acesta este dispus sa plece pentru 2,7 milioane de dolari, insa fostul antrenor al Stelei anunta ca vrea sa se inteleaga cu arabii pentru a putea sa plece cu fruntea sus, in ciuda esecului.  

"Nu am semnat inca rezilierea. Sunt discutii. Din pacate, exista unele probleme la club care ma depasesc si care trebuie sa fie rezolvate de conducere si de jucatori. Eu mi-am aratat disponibilitatea, in aceasta dupa amiaza, sa reziliem de comun acord contractul, pentru ca vreau sa plec cu fruntea sus de aici, asa cum am si venit.

Un lucru e clar, eu nu voi insoti echipa la jocul urmator si am convenit cu conducerea ca doctorul si Ciprian Panait sa insoteasca echipa in deplasarea de luni, insa nu stiu daca o vor face", a declarat Reghe in Fanatik.

Reghe spune ca are deja oferte si anunta ca are o relatie speciala cu Steaua. "Da, exista oferte concrete pe care le am. Nu am dus niciodata lipsa de asa ceva. Relatia cu Steaua e una speciala, acest club reprezinta familia mea", a spus Laurentiu Reghecampf pentru Gazeta Sporturilor. 

Al Hilal a anuntat aseara pe site-ul oficial ca Laurentiu Reghecampf a fost demis. In locul sau secundul Ciprian Panait va antrena echipa pana cand arabii se vor intelege cu alt antrenor.

Modifică setările cookies