Andrei Ionescu Antonio Semedo Dayro Moreno Gigi Becali Steaua Superliga

"Vreau sa-l vad pe Ionescu titular!" Vezi ce se va intampla cu Semedo si Dayro!

Gigi Becali vrea sa-si vada echipa formata numai din pusti. Cu atacul e multumit de la turul cu Ujpest, cand Stancu si Surdu au marcat, acum la mijloc trebuie sa se schimbe lucrurile!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2009, 14:27
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2009, 14:35

"Il vreau titular pe Ionescu cu Motherwell", a spus azi Becali de la Palat. Bergodi nu are oricum de ales: Toja e suspendat si nu poate juca in Ghencea cu scotienii. Ionescu sau Bicfalvi asteapta un semn de la italian.

"Vreau sa-l vad acum titular pe Andrei Ionescu, sa vad ce poate! O sa fie titular cu Motherwell. Este tanar si vreau sa vad jucatorii tineri, ei ma intereseaza, cum este si Onicas. In 4 ani vreau sa fim o echipa puternica si vreau sa vad cum se incheaga acesti jucatori.", a spus Becali la conferinta de presa.

Cu pustii gata de joc la Steaua, Becali nu mai vrea sa-i vada pe Semedo si Dayro. Primul isi va rezolva in 24 de ore problemele cu stelistii si va fi liber. Dayro are o oferta din Argentina, de la Estudiantes, dar Becali cere 500.000 euro pentru un imprumut.

"E treaba mea unde pleaca Semedo? Mai are de luat ceva din salariu, vine sa-si rezolve problema si gata, la revedere!"

Becali nu se pricepe sa negocieze cu impresarele. Ultima data cand s-a intamplat asta l-a ratat pe Herea, care s-a dus in Giulesti. Atunci Ana Maria Prodan s-a ocupat de transferul jucatorului :). Nici cu Dayro nu ii este mai usor sefului din Ghencea.

"Am vorbit cu impresara lui Dayro si mi-a zis ca o echipa din Argentina il vrea si eu i-am spus ca il dau imprumut pe 500.000 euro. Ea mi-a zis ca e prea mult. Dar asta e ultimul meu cuvant.", a spus Becali intr-o conferinta de presa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies