"Vreau sa fie ultimul club la care lucrez in Romania!" Dupa negocieri de 48 de ore, Dinamo l-a prezentat pe Dinu Gheorghe

Dinu Gheorghe a fost prezentat oficial la Dinamo ca presedinte.

Dupa ce Daniel Stanciu si Anghelache au decis de comun acord cu clubul sa plece, Negoita l-a convins pe Dinu Gheorghe sa vina in Stefan Cel Mare.

48 de ore au negociat cei doi. Rapid, Astra si FC Brasov sunt celelalte cluburi la care Dinu Gheorghe a mai lucrat.

"Este o zi importanta in viata mea, au mai fost negocieri de-a lungul timpului. Pentru mine vreau sa fie ultimul club la care voi lucra in fotbalul romanesc si vreau sa plec atunci cand voi pleca cu trofee, performanta. Sunt emotionat, dar ma simt foarte bine, ma simt de aici", a declarat Dinu Gheorghe.

"Stoican are sanse sa ramana din vara"

"Stoican are o serie de calitati, a facut lucruri bune pentru Dinamo anul trecut. Acum incearca si face tot ce poate pentru a redresa situatia. El are sanse mari sa ramana si sezonul viitor. Totul e sa-si faca treaba cu daruire, asa cum stiu ca o face", a declarat Negoita.

"Din punctul meu de vedere, domnul Stoican nu are nicio problema. Sunt adeptul muncii cu antrenori tineri. Rednic, Lucescu sau Isaila au debutat cu mine. Flavius are tot meritul pentru ce a facut la Dinamo, in special in mandatul trecut", a spus si Dinu Gheorghe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies