Liga 1

VREA la Steaua, numai ca depinde de 500.000 de euro! "Eu sunt baiat mai tare, moldovean!" Cum poate rezolva Steaua un post-cheie:

Alexandru Cretu vorbeste despre transferul la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 18:14
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 18:30

Totul depinde doar de cei 500.000 de euro pe care campioana trebuie sa ii dea celor de la Iasi pentru a-l lasa pe jucator in Ghencea.

"Tin minte, in clasa a noua, cand am venit la liceul sportiv din Iasi, eram unul dintre cei mai mici din clasa. Si, intr-o vara, in trei luni, am avut o explozie, am crescut foarte mult, am ajuns printre cei mai inalti. Nu am avut probleme cu aceasta crestere, eu sunt baiat mai tare, mai solid. Moldovean…", glumeste Cretu intr-un interviu acordat celor de la Digi.

El acopera posturile de fundas central, cat si pe cel de mijlocas defensiv la Iasi, desi a inceput fotbalul ca fundas dreapta.

Jucatorul dorit de Steaua este vazut ca o varianta de viitor pentru echipa nationala, unde asteapta convocarea, cel putin la meciurile amicale. Cretu spune ca transferul la Steaua e "tentant":

"Cine nu si-ar dori sa ajunga la Steaua? Am deja 5 ani de cand sunt la Iasi si simt ca e timpul sa fac un pas inainte. Din cate stiu eu, transferul e intr-un impas. Dar mai e timp pana pe 23 februarie, pana se termina perioada de transferuri. E posibil… E posibil si sa plec afara… Am o oferta din Belgia", spune Cretu.

"Daca ar fi sa aleg, as merge acum la Steaua. Dar acum, nu pe 23 februarie, cand lotul va fi deja facut, echipa facuta, incepe campionatul… As vrea sa prind si eu un cantonament, sa joc in amicale, sa am timp sa ma adaptez", a incheiat Alexandru Cretu.

Jucatorul celor de la Iasi are 22 de ani, este cotat la 500.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Modifică setările cookies