Liga 1

Vor putea vreodata stelistii sa uite imaginile astea? Ce scanda Tucudean despre Steaua alaturi de galeria lui Dinamo. VIDEO

In 2013, Tucudean juca la Dinamo si parea un antistelist adevarat. Astazi a batut palma cu Steaua pentru un imprumut.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 19:40
Data actualizarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 19:49

Tucudean va juca in Ghencea pana in 2016. Toata lumea se intreaba acum nu daca dinamovistii il vor ierta pentru tradare, ci daca stelistii il vor accepta cu trecutul sau la rivali.

Pe Youtube exista un videoclip inregistrat de galeria lui Dinamo, din 2013, cand Tucudean a dat tonul in fata peluzei la scandari impotriva Stelei.

In prezent la Dinamo, Marius Niculae spune ca Tucudean nu a tradat ca s-a dus la Steaua. "Alexe la Steaua ar fi o tradare", spune acesta.

"Eu nu vorbesc de tradari. Am spus si in cazul lui Tamas, care imi e prieten, ii inteleg, au familii, nu trebuie sa-i judecam pentru alegerile facute. Ca dinamovist imi pare rau ca nu a venit la Dinamo, dar el nu a fost crescut la Dinamo, ca sa putem vorbi de tradare. Pentru mine era o mare tradare daca il vedeam pe Marius Alexe in tricoul Stelei, pentru ca e crescut la Dinamo. Ceilalti au trecut pe aici, sunt jucatori profesionisti", a spus Niculae.

"Eu si Marius Niculae avem multi ani petrecuti la Dinamo, dar mai sunt dinamovisti, cum e Marius Alexe, crescut aici. Mai e si Patrick Petre, speram sa vina cat mai multi jucatori tineri din urma, de la grupele de copii si juniori. Mie nu mi se pare o tradare. Am vorbit cu el, va ramâne prietenul meu indiferent unde e, ca si Gabi Tamas. E decizia lui si nimic mai mult. Nu e placut pentru suporteri ca doi jucatori cu state vechi la noi sa ajunga la Steaua. Dar e decizia lor, nu pot decat sa le urez succes. Eu cred ca Tucudean se poate impune la Steaua, de aia a fost adus acolo. Are capacitatea si valoarea de a juca la Steaua", a declarat si Danciulescu.

Modifică setările cookies