Vor inchide ochii? Declaratie incredibila a conducerii Stelei despre Tamas: "Ca s-a cumintit sau nu, problema e ce face in teren!"

Vor inchide ochii? Declaratie incredibila a conducerii Stelei despre Tamas: "Ca s-a cumintit sau nu, problema e ce face in teren!"

Presedintele de onoare al Stelei a comentat transferul lui Tamas.

Cunoscut pentru iesirile sale in decor in afara terenului, Tamas a prins un transfer surprinzator in Ghencea, acolo unde jucatorii au evitat sa apara in prim planul "can-can-urilor" in ultimii ani.

Singurul jucator ramas cu aceasta "eticheta" din anii trecuti este Cristi Tanase, insa capitanul Stelei nu a mai fost surprins in astfel de ipostaze de ceva timp, spre deosebire de Stefan Nikolici, acesta din urma fiind insa indepartat din Ghencea.

Totusi, conducerea campioanei pare ca va inchide ochii la eventualele "derapaje" ale lui Tamas, dupa cum anunta presedintele de onoare Hemuth Duckadam, cel care spune ca nu e important ce va face jucatorul in afara terenului, ci pe teren:

"Gabi Tamas are experienta, dar nu putem spune ca Varela, Papp sau Luchin nu au. Cred ca venirea lui e un mare plus pentru aparare si orice echipa isi doreste sa aiba patru fotbalisti de calibrul lor.

Ca s-a cumintit, ca nu s-a cumintit, problema e ce face in teren, nu in afara lui. Important e sa-si revina dupa accidentare si sa poata sa joace titular. In momentul in care isi va face treaba, nu va mai conta ca a jucat la Dinamo. Si Danciulescu, si Catalin Munteanu au devenit cei mai buni dinamovisti dupa ce au jucat la Steaua", a spus Duckadam.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies