Dinamo Flavius Stoican Liga 1

Viseaza la Europa, dar au bagat fotbalul in insolventa. Recordul NEGRU atins de Dinamo dupa ultimul meci de campionat

"Demisia! Demisia!" s-a auzit din nou in Stefan Cel Mare, la adresa lui Stoican, dupa egalul lui Dinamo cu Botosani, 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 12:06
Data actualizarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 12:06

Pentru vechiul - nou antrenor al lui Dinamo acest meci inseamna egalarea unui record negru in istoria clubului. Pentru prima oara in ultimii 12 ani, Dinamo nu reuseste sa marcheze in trei meciuri de campionat la rand.

Ultima oara cand asta se intampla era anul 2003, iar Andone venise pe banca lui Dinamo. Atunci, echipa pierdea cu 2-0 cu FC Arges si Rapid si 1-0 cu Gloria.

In acest moment, Dinamo vine dupa doua infrangeri si un egal, 0-3 cu Chiajna, 0-1 cu Brasov si 0-0, vineri seara, cu Botosani.

"Faptul ca am avut atatea ocazii, bara Bilinski, sa ai atatea ocazii cu o echipa atat de bine organizata, care a dominat multi adversari, e un lucru care ne ajuta sa ne dea incredere pe viitor. Asta este fotbalul, nu am reusit sa inscriem si e un rezultat care ne nemultumeste."

"Nu e un sentiment placut. Nu-mi pica bine sa mi se ceara demisia. E normal ca oamenii sa fie nemultumiti. Fiti convinsi ca totul va merge din ce in ce mai bine. Am incredere si in Matei, si in Lazar, in toti", a spus Flavius Stoican la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies