VIDEO Vis spulberat pentru FCSB? Reacția lui Helmut Duckadam după anunțul făcut de Gigi Becali

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 20:15
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 20:15

Gigi Becali a anunțat că este mai încrezător ca niciodată că FCSB va putea juca meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua.

După mai multe solicitări pentru a evolua în Ghencea care au fot respine de reprezentații CSA Steaua, Gigi Becali este convins că în această vară va avea câștig de cauză, iar derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua, se va juca pe noua arenă, care a fost inaugurată în urmă cu doi ani.

Helmut Duckadam: "Nu cred că FCSB poate să joace în Ghencea anul ăsta"

Argumentul principal al lui Gigi Becali are legătură cu desemnarea lui Marcel Ciolacu în funcția de prim-ministru al României. Premierul PSD este un apropiat al finanțatorului de la FCSB și i-ar fi promis omului de afaceri că îl va sprijini în acest demers.

Totuși, Helmut Duckadam nu crede că dorința lui Gigi Becali se va îndeplini. Fostul mare portar al Stelei se așteaptă ca FCSB să fie refuzată în Ghencea pe toată durata sezonului următor.

"Nu, nu cred că anul ăsta FCSB poate să joace în Ghencea, chiar dacă unii speră. Și eu sper, dar nu cred", a spus Helmut Duckadam.

Gigi Becali: "Cred că o să jucăm în Ghencea. Nu mai am nicio emoție pentru că e Ciolacu prim-ministru"

Arena Națională nu va fi disponibilă pentru evenimente sportive în perioada 15 iulie - 15 august din cauza unor concerte. Astfel, cluburi precum FCSB sau Dinamo trebuie să găsească alternative în primele runde ale noului sezon.

"Cred că o să jucăm în Ghencea. Da, am indicii. Acum nu îmi mai este frică, pentru că este prim-ministru Ciolacu. El a promis, a făcut ce a putut să facă până acum, iar acum este prim-minitru, nu mai are nicio scuză.

Nu, tată, tu acum ești prim-ministru, poți să dai ordin. De ce? Pentru că în subordinea ta e ministrul Armatei la ședința de Guvern și îi spui. Nu mai am nicio emoție în privința asta. Este om de onoare. Nu este el Shakespeare, dar e om de onoare.

Nu mă interesează reacțiile fanilor CSA Steaua. Eu nu mă duc la meci, în primul rând, iar autoritățile să își facă datoria, pentru că nu suntem pe câmp. Dacă suntem în junglă, asta e, să facă.

Eu știu că îmi văd de treaba mea. Eu știu că plătesc taxele și impozitele și respect legile. Dacă vor să facă, e treaba lor, să plătească. Ce reacții să aibă? Există și arestări, există și pușcării", a spus Gigi Becali, la Prosport Live.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!