Viorel Moldovan dorit ca director sportiv la Urziceni

Autor: Sport.ro
Luni 03 Septembrie 2007, 14:59
MOLDOVAN: "INCURCAM MULTA LUME LA RAPID"

Plecat de la Rapid, Viorel Moldovan ar putea ajunge director sportiv la Unirea Urziceni. Fostul jucator al Rapidului considera "interesanta" propunerea celor de la Unirea Urziceni si crede ca ar putea face treaba buna la club.

"S-ar putea sa fiu noul director sportiv al celor de la Urziceni, e o oferta interesanta, dar deocamdata nu ma grabesc. Trebuie sa mai discut cu cei de acolo. In principiu eu stiu ce vor de la mine, dar mai trebuie vorbit. Oricum, eu mai am si alte variante, nu e o problema", a spus fostul atacant.

"Am renuntat la Rapid, incurcam prea multa lume acolo, am discutat cu domnul George Copos chiar acum, i-am explicat cum stau lucrurile si cum vad eu lucrurile si a inteles ca cel mai bine este sa ne vedem fiecare de drumul lui. Copos nu a insistat ca sa raman pentru ca in niciun caz nu este un om naiv. Eu am incercat sa fac lucrurile asa cum am crezut de cuviinta dar nu s-a putut. Nu plec cu scandal, mi-am strans mana cu domnul Copos si pot sa spun ca nu am nimic sa-i reprosez. Nu mi-am prezentat nicio demisie, pentru ca nu aveam din ce functie sa-mi dau demisia, atat timp cat eu nu semnasem un contract de munca cu Rapid", a spus Moldovan

Moldovan sustine ca poate lucra foarte bine cu presedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, desi au fost angajaţi la cluburi rivale. "Eu pot colabora foarte bine cu Mihai, n-am nicio problema. N-are nicio importanta ca el a fost la Steaua, iar eu la Rapid. Ce a fost, a fost, la Urziceni e alt club. Eu ma bucur ca la Urziceni se poate lucra. Este un staff tanar, cu alta viziune si alta mentalitate. Daca voi accepta, sunt sigur ca totul va fi in ordine", a precizat Moldovan.

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT