Viorel Moldovan: "Cei arestati nu sunt adevaratii 'rechini' din fotbal"

Autor: Sport.ro
Joi 23 Aprilie 2009, 18:10
Viorel Moldovan: "Cei arestati nu sunt adevaratii 'rechini' din fotbal"

Razboiul pornit de DNA impotriva blaturilor de la FC Arges s-a lasat cu victime. Marcel Lica, Sorin Corpodean si Marcel Savaniu au primit mandate de arest pentru 29 de zile.

Viorel Moldovan nu s-a grabit sa faca vreun comentariu despre urmatoarele capete din fotbal care vor pica in acest scandal, insa a specificat ca "rechinii" nu sunt neaparat din randul arbitrilor.

"Cred ca sunt altii mult mai importanti din fotbal care ar trebui luati la puricat. Si aici nu ma refer neaparat la arbitri. De fapt, nu cei care au fost arestati sunt rechinii. Nu fac vreo trimitere la cineva, dar ma bazez si eu pe ceva cand fac aceste afirmatii. Stim cu totii prea bine cum decurg lucrurile. Daca vrem sa curatam cu adevarat fotbalul, trebuie sa prindem si pestii mari", a declarat Viorel Moldovan.

Tehnicianul vasluienilor sustine ca in momentul de fata multi arbitri sunt depasiti de situatie atunci cand isi fac meseria pe teren si acestia se pierd adesea din cauza presiunii foarte mari. "Mai sunt chiar si rau intentionati. Dar cred ca din cauza stresului sunt adesea depasiti”, a conchis Moldovan.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT