"Vine MM acum! Sa vedem daca il opreste cineva!" Ce se va intampla la Steaua in scurt timp

"Vine MM acum! Sa vedem daca il opreste cineva!" Ce se va intampla la Steaua in scurt timp

Dumitru Dragomir crede ca FRF a gresit cand i-a interzis lui Radoi sa se masifeste pe banca.

Fostul sef al Ligii e convins ca daca Steaua ar fi avut liniste ar fi dominat si acest campionat, asa cum a facut-o in ultimii 3 ani:

"Steaua, daca avea liniste, avea mai multe puncte in acest moment in campionat si era li calificata in cupele europene. N-au avut parte de asa ceva, cei de acolo, si de acolo a plecat totul"

"Experienta asta cu antrenori necopti si scandal in echipa. Gigi Becali nu este de condamnat pentru ca l-a pus pe Mirel antrenor, pentru ca este finul lui. Radoi are si un antrenor, ca Titi, si ar trebui sa invete de la el, dar am senzatia ca este de forma acolo si Radoi are personalitate. Daca avea si ceva studii, putea sa faca treaba buna"

"Este prea multa lume impotriva lui si nu e bine. Federatia a gresit cand nu i-a dat voie sa vorbeasca si sa se manifeste. Cum sa nu te lase sa vorbesti? A fost amendat de catre UEFA, ce-i drept, ca antrenor, nu ca director sportiv. Vine MM acum si sa vedem daca-l opreste cineva sa se manifeste pe banca”, a declarat Dragomir la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul a semnat ordinul de înființare a comisiei pentru verificarea modului de raportare a deceselor Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies