Vine cu REZERVELE la finala Cupei Ligii! Popa n-asculta de mama si baga pustii in teren cu Dinamo :)
Vineri 19 Mai 2017, 13:33

Vine cu REZERVELE la finala Cupei Ligii! Popa n-asculta de mama si baga pustii in teren cu Dinamo :)

Popa a venit la finala Cupei Ligii, dar nu i-a luat la Bucuresti pe cativa dintre cei mai importanti jucatori de-ai sai!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Croitoru, Canu, Scutaru, Bocsan si Straton nu au facut deplasarea la Bucuresti, anunta Gazeta Sporturilor. ACS Poli va folosi la meciul cu Poli mai multe rezerve, la fel cum s-a intamplat si in partida cu Astra din returul semifinalelor Cupei Romaniei. Obiectivul prioritar e salvarea de la retrogradare, iar Popa e convins ca jocul cu Pandurii Tg. Jiu va fi decisiv pentru evitarea locului de baraj.

"Am vorbit cu mama, mi-a zis sa ma duc la meci, sa nu ma fac de ras
", a glumit Popa dupa jocul cu Astra. Antrenorul lui ACS Poli amenintase ca nu va fi prezent la jocul de pe Arena Nationala in semn de protest dupa un scandal cu Liga.1 comentarii
  • 19 2017
    MAPIS+PEVACVADECOSMA NUMAI ASA SI CU ARBITRI CORUYPTI POT CISTIGA NEMERNICI CONDUSI DE CRI9MINASLI IMPOTRIVA UMANITATI DOBITOCILOR FACETI CIMITIR DIN STADIOUNUL VOSTRU SI VA INGROPAM GRATIS TALPANILOR SPOURCATI SI IDIOTI DE TABLAGI CORUPTI SI CRETINI...
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
BRAT