Vin intaririle pentru Liga! "Am discutat cu Steaua, probabil vor mai fi cateva negocieri" Cei doi jucatori doriti de Galca

Vin intaririle pentru Liga! "Am discutat cu Steaua, probabil vor mai fi cateva negocieri" Cei doi jucatori doriti de Galca

Steaua vrea sa isi intareasca lotul pentru Liga Campionilor.

Steaua vrea sa ii pe Anton si Breveeld de la Pandurii, pentru a-si acoperi posturile lasate descoperite de plecarile lui Bourceanu si Pintilii de la mijlocul terenului.

Steaua a fost nevoita sa il reprofileze pe Sanmartean la inchidere, si sa ii foloseasca pe Prepelita si Filip in acea zona, jucatori care au fost rezerve sezonul trecut.

Presedintele Pandurilor, Eugen Parvulescu, a recunoscut ca au existat negocieri cu Steaua si crede ca vor mai fi cateva runde de discutii pana la finalizarea transferurilor:

"Se pot intampla multe pana la finalul perioadei de transfer. Noi nu intentionam sa cedam niciun jucator important de la echipa, dar in momentul in care va veni o oferta tentanta ne vom aseza la masa si vom vedea. A fost o discutie cu cei din conducerea Stelei, probabil o sa mai fie si altele, e posibil orice", a declarat Parvulescu pentru DigiSport.

Antrenorul Pandurilor nu crede in transferurile Stelei insa recunoaste ca orice jucator este transferabil, daca va veni o oferta buna pentru el: "Din pacate, Breeveld e accidentat acum. Nu are nicio oferta serioasa, sunt doar speculatii momentan. Daca va fi o oferta care sa avantajeze atat clubul, cat si pe el personal, dar mai ales clubul, si se va ajunge la o intelegere, nu ma voi opune."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies