Viitorul trecut in rezerva! Radoi a renuntat la tineri pentru rezultate imediate cu Steaua! Ce se intampla cu "lotul U21"

Viitorul trecut in rezerva! Radoi a renuntat la tineri pentru rezultate imediate cu Steaua! Ce se intampla cu "lotul U21"

Radoi a renuntat la a mai folosi tineri titulari.

Radoi a inceput campionatul cu doi tineri in echipa de start, Cojocaru si Tudorie. Cei doi au disparut in timp si Steaua nu mai are acum niciun jucator U21 in primul 11. Cojocaru a devenit rezerva lui Nita, dupa ce a avut mai multe evolutii oscilante, iar Tudorie a devenit rezerva dupa venirea lui Tade la Steaua.

Chiar si cand francezul nu joaca titular, Radoi il foloseste pe Chipciu in mijlocul atacului, renuntand la Tudorie, care nu mai prinde echipa decat foarte rar, pe finalul meciurilor. Acelasi lucru se intampla si cu Enceanu, jucatorul venit de la Brasov intrand rar in teren. Cu exceptia celor doi, si a lui Mihalcea, care intra si mai rar in teren, doar Carp mai joaca din cand in cand, atunci cand Radoi decide sa bage rezervele in teren.

In rest, Steaua are in lot mai multi tineri pe care nu ii foloseste. Poiana este a treia rezerva de portar si are sanse infime sa joace anul acesta, in timp ce Aldea, Tarnovan, Ontel si Constantinescu joaca doar in amicale pentru Steaua.

Faptul ca Radoi nu se mai bazeaza pe tineri s-a vazut si in strategia din aceasta vara. Nu mai putin de patru tineri au fost imprumutati la diferite echipe pentru a prinde jocuri in picioare. Gradinaru, Vilceanu, Pham-Huy si Benzar au parasit Steaua sub comanda lui Radoi.

Situatia jucatorilor U21 din lotul Stelei:

Cojocaru - rezerva lui Nita
Poiana - a treia rezerva
Carp - rezerva
Aldea - nu prinde echipa
Mihalcea - rezerva, intra rar
Tarnovan - nu prinde echipa
Enceanu - rezerva, intra destul de des
Ontel - nu prinde echipa
Constantinescu - nu prinde echipa
Tudorie - rezerva, intra rar

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui marinar român, martor la dezastrul din Turcia: „Încercau să stingă incendiul cu mâinile goale”
BRAT
Modifică setările cookies