"Viitorul nu e necunoscuta pentru mine" Reghe il lauda pe Hagi inaintea dublei cu echipa Regelui! "Ascensiunea nu e intamplatoare"

"Viitorul nu e necunoscuta pentru mine" Reghe il lauda pe Hagi inaintea dublei cu echipa Regelui! "Ascensiunea nu e intamplatoare"

BATE CUPA | Meciurile din Cupa Romaniei se vad la SPORT.RO si PRO TV: marti, 20:30, Dinamo - Astra; joi, 20:30, Viitorul - Steaua.

Reghe il admira pe adversarul sau de azi, care a reusit sa transforme Viitorul intr-o forta din Liga I. Steaua e obligata sa bata echipa lui Hagi ca sa isi pastreze sanse la castigarea campionatului. 

"Chiar am reusit sa vad foarte multe meciuri, aproape toate din Liga 1, cat am fost plecat. Viitorul nu este o necunoscuta pentru mine. Gica a reusit sa faca o echipa buna, a carei ascensiune nu este deloc intamplatoare. A format o trupa foarte puternica, un mix intre tinerii lui jucatori si fotbalisti cu experienta, iar rezultatele se vad. Gica Hagi a muncit foarte mult, se vede lucrul asta si merita felicitat pentru ce a reusit sa faca din Viitorul", a declarat Reghecampf pe site-ul LPF

Reghe spune ca a lucrat la mentalitatea jucatorilor inaintea primului meci, cu Craiova la Pitesti, castigat cu 2-0. 

"Avand foarte putin timp la dispozitie, de la numire pana la primul meci, foarte multe lucruri nu am putut regla. M-am bazat foarte mult pe un lucru: stiam ca jucatorii au valoare. Asa ca a trebuit doar mental sa-i fac pe toti sa inteleaga ca ei sunt cei mai buni. Iar echipa a jucat foarte bine la Pitesti si sunt mandru de ei". 

Desi se afla intr-un conflict cu selectionerul Iordanescu, Reghe e convins ca Steaua va da 5-6 jucatori pentru nationala la EURO. 

"Sunt sigur ca, in vara, din lotul Stelei vor merge cel putin 5-6 jucatori la turneul final din Franta. O sa vedeti! Vom forma o echipa puternica, cu jucatori de valoare, care vor ajuta echipa nationala a Romaniei la Campionatul European". 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies