Liga 1

Viitorul lui e in alta parte! Hagi isi face bagajele si pleaca de la Chiajna! Unde va evolua in sezonul viitor echipa "Regelui"

Hagi se muta iar cu echipa, dupa ce a mai jucat in Constanta, pe stadionul Farul, si la Chiajna.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Mai 2015, 16:58
Data actualizarii: Duminica 10 Mai 2015, 17:04

Gica Hagi se intoarce in judetul Constanta, dupa ce a jucat in acesta campionat la Chiajna. Hagi readuce echipa la Ovidiu, acolo unde a jucat meciurile din ligile inferioare, scutind astfel anumite taxe, chiar daca investitiile in acest stadion au fost considerabile.

"Un stadion omologat pentru Liga I a necesitat foarte multe investitii, de la nocturna, la instalatie de incalzire, la minim 4.500 de locuri in tribuna, 30% dintre ele trebuie acoperite, instalatie de sonorizare şi monitorizare. Toate acestea duc la o investitie care se apropie de un milion de euro, investitie cu care sintem in curs de desfaşurare şi pina la sfirşitul lunii mai speram sa terminam. Pina in vara, speram sa reuşim sa mai facem 1.200 de locuri şi sa aducem instalatia de nocturna de la 800 de lucşi la 1.400 de lucşi şi va exista posibilitatea ca spectatorii constanteni care doresc sa vada un meci din Liga I sa faca acest lucru, la stadionul nostru", a zis Pavel Peniu, presedintele clubului pentru CugetLiber.

"Regele" pleaca astfel din zona Capitalei. Acesta primise promisiuni de la primarul din Voluntari ca ii va face un stadion nou daca isi muta echipa acolo, insa Hagi este nevoit sa se intoarca "acasa" in Constanta.

Modifică setările cookies