Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, pus sub semnul întrebării: "Așa trebuie să fie antrenorul!"

Dan Petrescu CFR Cluj Dumitru Dragomir Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Februarie 2023, 18:08
Data actualizarii: Joi 16 Februarie 2023, 18:17

CFR Cluj a pierdut ultimele două partide din campionat, cu FCSB și cu Universitatea Craiova. 

În partida din Bănie, formația antrenată de Eugen Neagoe s-a impus cu 2-0, iar în urma acestui rezultat, diferența de puncte dintre primele cinci clasate în campionat s-a micșorat foarte mult. 

Dan Petrescu, considerat vinovat pentru înfrângerea cu Universitatea Craiova
 

Dumitru Dragomir este de părere că rezultatul din Bănie a fost decis de tactica celor doi antrenori, schimbările făcute de Eugen Neagoe dovedindu-se a fi inspirate. 

"N-am înțeles ce-a vrut să joace CFR Cluj. Iar schimbările făcute de Neagoe au fost absolut diabolice. Parcă i-a luat cu mâna și le-a spus uite, faci asta, faci asta. Exact asta s-a întâmplat.

A făcut schimbările la momentul oportun, Formidabil i-a ieșit. Prin asta se deosebesc antrenorii mari. Cu schimbările. Facem schimbări în minutul 23, sau 32. Și pe cel care-l introduce joacă foarte bine sau dă gol. Simte.

Schimbările lui Dan Petrescu nu mi-au plăcut deloc. N-au dat randament. Nu a fost neinspirat, părerea mea este că nu i-a ghicit, ca să spun așa, mai plastic", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, o incertitudine
 

Fostul președinte LPF este de părere că acesta va fi ultimul sezon în care Dan Petrescu va antrena în România.

"Ia campionatul și se închide ciclul. Și pleacă pe bani mulți în altă parte. Este cel mai bun antrenor din țară. Are sânge-n instalație, nu-l întoarce nimeni. Așa trebuie să fie antrenorul.

Gigi n-ar putea să stea o oră antrenor cu Dan Petrescu. El poate să fie secundul lui Gigi? Nu stau o oră", a adăugat Dragomir.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!