VIDEO Toata echipa s-a strans la ziua lui Reghe! Ana Maria s-a inspirat din Lady Gaga si a avut o urare speciala pentru sotul ei! Ce a interzis la party:

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Septembrie 2013, 21:31

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Pe Reghe l-a durut in sapca de atacurile lui Iordanescu si Dragomir. A petrecut fara probleme de ziua lui. Cu toata echipa. Dupa 0-3 cu Schalke, stelistii au aterizat direct la cheful lui Reghe.

"La multi ani, soarele meu" - a scris Ana Maria pe tortul pentru Reghe. Antrenorul Stelei vrea sa puna cireasa pe tort peste 10 zile - o victorie cu Mourinho si Chelsea asteapta de la jucatorii sai.

Stelistii nici n-au avut timp sa respire dupa meciul cu Schalke. Au aterizat direct la petrecerea antrenorului, cu tot cu sotii si iubite. Partenerele i-au consolat dupa esecul din Liga.

Sotia lui Reghe s-a inspirat de la Lady Gaga - si-a etalat pantofii speciali, de 1500 de Euro.
Stelistii au baut vin, dar au renuntat la manele la petrecerea antrenorului.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT