VIDEO Moldovan, ca Al Pacino! Vezi cum isi motiveaza jucatorii pentru meciul cu CFR!

Autor: Sport.ro
Luni 29 Martie 2010, 09:10

Viorel Moldovan a gasit o metoda interesanta pentru a-i motiva pe jucatori inaintea meciurilor cu scene memorabile din filme.

Inaintea meciului de Cupa cu FC Vaslui, Viorel Moldovan i-a pus pe jucatori sa se uite la discursul lui Al Pacino din filmul Any Given Sunday - un film despre echipa de fotbal american Miami Sharks. Vorbele personajului interpretat de Al Pacino adresate jucatorilor sai au ramas in istorie ca un model de discurs motivational.

"Azi e ziua cea mare! Fie ne consolidam ca echipa, fie ne prabusim. Pas cu pas, joc dupa joc, pana vom fi terminati. Suntem in Iad! Domnilor, credeti-ma.. Putem sa ramanem aici, sa fim batuti mar, sa putem sa luptam pentru a gasi drumul spre lumina, putem sa iesim din Iad.. Cate un pas...", suna inceputul discursului actorului american.

Jucatorii au fost impresionati de gestul lui Viorel Moldovan. "Ne-a ajutat foarte mult acel video, a fost un gest cu care nu te intalnesti des. Razvan Lucescu ne mai punea asemenea secvente pentru a ne motiva in clipele grele", a declarat Dani Coman in ProSport.

"Incerc sa gasesc diferite metode prin care sa-mi fac jucatorii sa treaca peste momentele grele si sa inteleaga importanta fiecarui lucru pe teren" s-a limitat sa spuna Viorel Moldovan, in momentul in care a fost intrebat despre metodele sale.


Sursa video: www.youtube.com

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT