Victor Angelescu, mesaj războinic înainte de înfruntarea cu echipa lui Nicolae Dică 

Superliga
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 12:11
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 12:32

CS Mioveni - Rapid, meci din etapa a 26-a e azi, de la 20:00, LIVE BLOG pe www.sport.ro.

Victor Angelescu, finanțator al echipei Rapid, a vorbit despre înfruntarea pe care o au azi elevii lui Adrian Mutu cu CS Mioveni, formație neînvinsă în 2023. 

Omul de afaceri recunoaște că Mioveni e o echipă care a cunoscut un real progres în 2023, dar susține că nu se teme nici de Benchaib, creativul fotbalist al trupei argeșene. 

Angelescu, despre Benchaib

„E o echipă total schimbată, nu numai punctele obținute, dar și jocul a fost unul bun, deci sigur va fi un meci foarte greu. Nu au pierdut niciun meci de când a venit Nicolae Dică, au adus foarte mulți jucători și ei au adus plus valoare echipei.

(Mă gândesc că deja vă face cu ochiul Amine Benchaib) Nu știu dacă ne face cu ochiul, a jucat doar trei meciuri. Trebuie să joace mai mult ca să demonstreze, dar e clar că jucătorii care au venit au adus un plus valoare la Mioveni.

Eu sper ca Mioveniul să aibă șansa să se salveze, deci nu cred că va fi o minune mare pentru că se înjumătățesc punctele. Probabil că se vor bate, sperăm să le meargă bine, dar după meciul cu noi. Va fi un meci foarte greu, normal că Nicolae Dică își va motiva jucătorii”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Pro Sport.

Mioveni - Rapid, de la 20:00

Un singur succes au reuşit argeşenii pe teren propriu în ediţia curentă, 1-0 cu Petrolul (21 ianuarie 2023), în rest au cinci remize şi șase înfrângeri.

 

Doar o victorie au bifat giuleştenii în precedentele șapte deplasări din Superliga României, 2-0 cu FC Hermannstadt (14 octombrie 2022), interval în care au mai înregistrat trei rezultate de egalitate şi tot atâtea partide pierdute.

 

Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în principala competiţie internă, un joc a fost câştigat de argeşeni, șase de către bucureşteni, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

 

Primele confruntări au avut loc în ediţia 2007-2008, când Rapid a câştigat cu 2-1 în deplasare şi cu 3-0 acasă.

 

Cea mai mare diferenţă de scor pe prima scenă: 14 octombrie 2021, Rapid - CS Mioveni 4-0.

 

Unicul succes din contul gazdelor din această rundă s-a consemnat pe 16 mai 2022, CS Mioveni - Rapid 3-2.

 

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României: 17 septembrie 2022, Rapid - CS Mioveni 2-1, goluri marcate de Antonio Sefer, Kevin Luckassen, respectiv Adrian Scarlatache.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!