Vezi ce au scandat timisorenii in "razboiul vestului" cu UTA

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Martie 2008, 21:22
I-AU BATUT SI IN TRIBUNE

Poli nu a avut mila de Batrana Doamna. 30 de mii de banateni au vrut sa vada Aradul umilit, cei 1500 de aradeni veniti la Timisoara fiind redusi la tacere de victoria lui Aliuta si compania. Incidentele dinaintea meciului au fost urmate de un razboi al bannerelor. Ultrasii aradeni s-au vazut in inferioritate si in tribune:

"Nu purtam haine de soldati, dar luptam pentru un ideal ultra, il vrem un fenomen real", a scris galeria lui Poli. "Ma uit spre nord si nu-mi revin, cate dungi rosii aveti in buletin", "Camera de camin nu e acasa", "Parerea ta despre noi e mediatizata, parerea noastra despre tine e cenzurata", "Mereu am fost superiori unui sat cu caini si oi", "UTA Arad victorie, la matineu veti face istorie", "Nu-i bai ca retrogradati, la anul cu Salonta promovati", au mai scris timisorenii.

Aradenii au replicat prin: "Haine de huligan, impresii, suferinta, an de an luati cate o umilinta", "Torte, steaguri, prin lege interzise, doar pistoalele admise", "Voi invingatori in batalii imaginare, noi v-am tras-o in realitate si asta doare", "Studentia voastra toata in peluza adunata", au atacat fanii Aradului

Atacuri de Paşte în Sri Lanka: 160 de morţi în 8 explozii. Șapte persoane, reținute
BRAT