Comisia Centrala a Arbitrilor Liga 1

Vezi care sunt arbitrii promovati de CCA in Liga I

Trei arbitri au fost promovati de la Liga II in Liga I, rezultatele testelor fiind aprobate in sedinta Comisiei Centrale a Arbitrilor

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Noiembrie 2009, 13:52
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2009, 13:58

Arbitrii Gheorghe Mihai Prodan, Dragos Istrate si Mihai Florin Marcu au ocupat cele trei locuri scoase la concursul de promovare din Liga a II-a in Liga I, rezultatele testelor fiind aprobate in sedinta de miercuri a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

CCA a scos la concurs si cinci locuri pentru asistenti in Liga I. Arbitrii asistenti care au promovat din Liga a II-a in Liga I sunt Valentin Avram, Andrei Constantinescu, Ioan Gabriel Birjac, Radu Iulius Timar si Paul Dimancea.

Cei cinci arbitri care au promovat din Liga a III-a in Liga a II-a sunt urmãtorii: Dragos Teodor, Valentin Ionut Iugulescu, Viorel Adrian Cojocaru, Catalin Pana si Adrian Ilyes. Asistentii care au promovat din Liga a III-a in Liga a II-a sunt Adrian Ionescu, Bogdan Dragos, Joszef Peter, Ionut Petrica Cimpeanu, Dan Vasile Popescu, Florin Pucheanu, Valentin Ionel Dumitru si Constantin Cantemir.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies