Vezi care sunt arbitrii promovati de CCA in Liga I

Comisia Centrala a Arbitrilor Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Noiembrie 2009, 13:52
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2009, 13:58

Trei arbitri au fost promovati de la Liga II in Liga I, rezultatele testelor fiind aprobate in sedinta Comisiei Centrale a Arbitrilor

Arbitrii Gheorghe Mihai Prodan, Dragos Istrate si Mihai Florin Marcu au ocupat cele trei locuri scoase la concursul de promovare din Liga a II-a in Liga I, rezultatele testelor fiind aprobate in sedinta de miercuri a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

CCA a scos la concurs si cinci locuri pentru asistenti in Liga I. Arbitrii asistenti care au promovat din Liga a II-a in Liga I sunt Valentin Avram, Andrei Constantinescu, Ioan Gabriel Birjac, Radu Iulius Timar si Paul Dimancea.

Cei cinci arbitri care au promovat din Liga a III-a in Liga a II-a sunt urmãtorii: Dragos Teodor, Valentin Ionut Iugulescu, Viorel Adrian Cojocaru, Catalin Pana si Adrian Ilyes. Asistentii care au promovat din Liga a III-a in Liga a II-a sunt Adrian Ionescu, Bogdan Dragos, Joszef Peter, Ionut Petrica Cimpeanu, Dan Vasile Popescu, Florin Pucheanu, Valentin Ionel Dumitru si Constantin Cantemir.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!