Liga 1

Vești proaste pentru Petrescu! Arlauskis poate pleca de la CFR: ”S-a discutat cu el o eventuală despărțire”

Un jucător important ar putea pleca de la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 20:21
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 21:00

Giedrius Arlauskis (33 de ani) ar putea pleca de la CFR Cluj în următoarea perioadă. Lituanianul și-a manifestat oricum intenția de a părăsi gruparea din Gruia, după ce Marian Copilu a fost înlăturat.

Bogdan Mara a dezvăluit că Arlauskis se va întoarce din Lituania la finalul acestei săptămâni și că acesta poartă discuții cu șefii clubului pentru o eventuală despărțire.

”Arlauskis ne-a anunțat că este în Lituania, unde este în recuperare. Sâmbătă se va întoarce la Cluj. El nu este pe listă pentru că e accidentat. Momentan nu va mai juca deloc. Doar se va antrena cu echipa mare. Lista poate fi modificată doar dacă aduci jucători noi. Până în iarnă, el nu va mai juca, nu poate fi trecută pe listă. 

Patronul clubului a discutat cu el despre o despărțire, sunt discuții. Se vor discuta problemele. Repet, el are o accidentare. Probabil că va rămâne la Cluj până în iarnă, nu știm cât va dura accidentarea, de asta nu a fost trecut nici pe listă”, a spus Bogdan Mara, la Digi Sport.

Lituanianul este cel mai titrat jucător străin care a jucat vreodată în România. Acesta are în palmares cinci titluri, câștigate cu Unirea Urziceni, FCSB și CFR Cluj.

CITESTE SI

Modifică setările cookies