Vesti bune pentru rapidisti! Dinu Gheorghe a anuntat care este suma care salveaza clubul de datorii. Rapidul PLEACA din Giulesti

Dinu Gheorghe Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2016, 09:32
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2016, 09:33

Dinu Gheorghe a preluat sefia de la Rapid, care se pregateste de promovarea in Liga I. 

Situatia din Giulesti nu e este atat de dramatica, anunta Dinu Gheorghe, cel care spera insa ca si alti actionari vor veni langa Moraru. 

"Rapid nu e usor de tinut. Are datorii istorice, de pana in 4 milioane de euro, prin plata carora s-ar inchide totul. Ar fi ideal daca ar putea sa fie doi, trei sau chiar patru actionari cu procente egale. Pana la iesirea din insolventa, cu banii din drepturile de televizare pentru Liga 1, mai trebuie adusi de acasa cam un milion de euro in doi ani", a precizat oficialul rapidist la Digi.

"S-au mai platit din datorii si nu exista pericolul falimentului. Planul de reorganizare trebuie respectat si se platesc darile lunare. Planul de reorganizare este pana in 2017. Se dorea prelungirea acesta pentru a regla putin din datoriile catre ANAF, in primul rand", a mai spus Dinu Gheorghe.

Rapidistii vor pleca din sezonul urmator de pe Giulesti, stadion care va fi modernizat pentru EURo 2020. 

"Ideal ar fi sa putem juca pe Arena Nationala, sa vina si suporterii la meci. Ar fi conditii foarte bune si pentru spectatori si pentru toata lumea. Sa vedem daca vom putea juca acolo pentru ca Steaua va evolua si ea acolo in cupele europene, Astra la fel.

Vom lua in calcul si iesirea din Bucuresti daca va fi vreo problema, dar nu e asa usor ca si cum ar fi la Arena Nationala", a declarat Dinu Gheorghe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!