Transferul lui Florinel Coman a intrat pe ultima suta de metri! "V-am spus la inceputul verii ca pleaca!" Impresarul lui 'Mbappe' e in Anglia si negociaza mutarea

Transferul lui Florinel Coman a intrat pe ultima suta de metri! "V-am spus la inceputul verii ca pleaca!" Impresarul lui 'Mbappe' e in Anglia si negociaza mutarea

Ioan Becali a mers in Marea Britanie sa negocieze transferul lui Coman in cel mai putenic campionat din lume.

Impresarul fotbalistului roman  a recunoscut ca se afla in Anglia pentru a incheia o intelegere intre FCSB si Crystal Palace.

"Da, sunt plecat din tara, dar nu pot sa va spun mai multe. Este adevarat ca l-am propus pe Florinel Coman la Crystal Palace, iar acum asteptam back-up-ul lor. Mutarea depinde de unele detalii, dar se discuta.

Nu pot sa vorbesc despre sume de transfer in acest moment. L-am propus si vedem ce decizie iau cei de la Palace. V-am spus la inceputul verii ca sunt sanse mari ca Florinel sa plece si nu prea au crezut unii", a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.

Crystal Palace a reusit sa ramane in primul esalon al fotbalului britanic si a termina pe locul 14 in campionat. 

Englezii au anuntat ca daca starul echipei, Wilfried Zaha, va parasi echipa in aceasta perioada de transferuri, Palace va face o oferta de 12 milioane de euro. 

Coman este cel mai valoros jucator din Liga 1 si este cotat conform transfermarkt.com, la suma de 5, 5 milioane de euro. 

In acest sezon el a reusit sa inscrie 15 goluri si a oferit 11 pase decisive. 

Citeste si:becaliComan
VIDEO PROTVPLUS.RO

Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
BRAT