Steaua Laurentiu Reghecampf Liga Campionilor Superliga

VESTEA care trebuie sa umple conturile Stelei! 65 de milioane de euro si REGHE isi poate face echipa adevarata de LIGA! Anuntul incendiar:

►Tragerile la sorti pentru optimi, luni 16:00, in direct la Sport.ro! Bate Cupa!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Octombrie 2013, 13:08
Data actualizarii: Luni 07 Octombrie 2013, 09:57

Steaua are, cel putin teoretic, sansa de a-si mari bugetul substantial.

65 de milioane de euro va primit despagubire pentru un teren retrocedat nepotul lui Gigi Becali - Vasile Geambazi, cel mai de incredere nepot al sau.

Tanarul detine, alaturi de tatal sau, 93% din Steaua, chiar daca in mod normal toata lumea stie ca Gigi Becali e patron.

Este vorba despre un teren in Voluntari, de 21 de hectare, pentru care exista o decizie definitiva si irevocabila a ICCJ.

Chiar daca autoritatile vor sa-i dea banii in transe, pana in 2019, acesta a facut o cerere prin care solicita suma pe loc, in cel mai scurt timp. Pana la o decizie privind modalitatea de plata mai raman doar cateva zile si o simpla sedinta de judecata.

Pare greu de crezut ca banii sau macar o parte din ei vor ajunge in conturile Stelei, insa Reghecampf si jucatorii pot sa viseze frumos la o infuzie de capital care ar garanta un parcurs european fara precedent pentru Steaua in sezoanele urmatoare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies