Veste proasta pentru Dan Petrescu fix in ziua meciului cu TSKA Sofia! Campioana Romaniei risca depunctarea in Liga 1 daca nu plateste o datorie

Veste proasta pentru Dan Petrescu fix in ziua meciului cu TSKA Sofia! Campioana Romaniei risca depunctarea in Liga 1 daca nu plateste o datorie

TSKA Sofia - CFR Cluj va fi live text pe www.sport.ro si Facebook.com/sport.ro, de la 19:55.

CFR Cluj a pierdut procesul cu Andrei Peteleu (28 de ani), fost fundas dreapta la echipa lui Dan Petrescu, iar Comisia de Disciplina a FRF o obliga pe campioana Romaniei sa achite o datorie de 25.000 de euro catre jucator pentru a nu fi depunctata in clasamentul Ligii 1.

Litigiul cu Peteleu este unul mai vechi, fotbalistul despartindu-se de CFR Cluj la inceputul acestui an, cand a semnat din postura de jucator liber cu Sheriff Tiraspol.

Cu toate acestea, fundasul mai avea de primit niste restante din partea campioanei, bani ce ar fi urmat sa ii intre in cont in luna februarie.

Cum acest lucru nu s-a mai intamplat, Peteleu i-a reclamat pe oficialii echipei din Gruia la comisii.

Fotbalistul a castigat procesul si CFR Cluj a fost amendata cu 3000 de lei, fiind in acelasi timp obligata sa ii achite cei 25.000 de euro lui Peteleu pana pe 11 noiembrie, pentru a nu risca sa fie depunctata cu doua puncte in clasamentul Ligii 1, anunta Gazeta.

CFR Cluj are 15 puncte in Liga 1, cu 6 mai putin decat liderul Universitatea Craiova, dupa primele 7 runde ale acestui sezon.

Citeste si:CFR Cluj
VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies